Messi z novo mojstrovino čudežno rešil Inter

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Američani se spet klanjajo Messiju. Z mojstrsko izvedenim prostim strelom je v zaključku rednega dela rešil zasedbo Inter Miamija, ki je napredoval v četrtfinale pokala.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Inter Miamija so po streljanju enajstmetrovk (te v ameriškem pokalu nastopijo že po koncu rednega dela) napredovali v četrtfinale, potem ko so izločili zasedbo FC Dallasa na tekmi v Friscu. Argentinski virtuoz Lionel Messi je prispeval levji delež k napredovanju, podpisal se je namreč pod dva zadetka floridske ekipe, odločilnega, s katerim je Inter Miami izsilil podaljšek, je zabil v 85. minuti s fantastično izvedenega prostega strela. 

Sedemkratni dobitnik zlate žoge je zabil prav na vseh štirih tekmah za Inter Miami, skupno je zbral že sedem golov, kar kaže na to, da se v novi sredini počuti zares odlično. Poudariti velja, da je ekipa FC Dallasa v 68. minuti vodila že s 4:2, nato pa je sledil popoln preobrat Inter Miamija. Messi je zadel tudi v prvi seriji streljanja enajstmetrovk, ki so jih nogometaši dobili z rezultatom 5:4.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 7. Avgust 2023.

    Ma kaj epidemije, vojna, naravne katastrofe za nekatere je najbolj pomemben nogomet. Messi bo rešitelj sveta...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.