Messi vidi le Barcelonin dres

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lionel Messi po koncu nove pravljične sezone pravi, da se nikakor ne vidi v nobenem drugem dresu, kakor v Barceloninem. Več v mini intervjuju spodaj. Tega so z Argentincem opravili pri ilmattino.it.
Oglej si celoten članek

Kakšna je skrivnost Barcelone, ki je letos osvojila državno prvenstvo Španije in Ligo prvakov?
Ta sezona je bila odlična, toda ni skrivnosti. V Barceloni obstajata trdo delo in zaupanje v naše lastne sposobnosti.

Ali je Barcelona z Messijem in Guardiolo najboljša ekipa v zgodovini?
Ne morem tega reči, kajti v zgodovini je bilo več izjemnih ekip v različnih obdobjih. Vsekakor pa smo dokazali, da si nas je vredno zapomniti.

Pri 23 letih ste dvakrat osvojili Balon de Oro, Barcelona je na vaših krilih prišla na najvišji nivo v Evropi in na svetu, v zadnji sezoni pa ste zabili 53 golov. Kaj lahko Messi v prihodnje še ponudi?
Imam delovne navade. Poskušam ostati miren v dobrih in slabih trenutnkih. Sedaj se osredotočam na to, da osvojim še kaj z argentinsko reprezentanco.

Začeli ste z reprezentančnimi pripravami. Je lahko osvojitev Cope Americe obliž na rano po lanskem neuspehu v JAR?

Želim si le zmagovati z mojimi kolegi, to bi bilo fantastično za navijače, ki bodo prišli na ta turnir. Imamo zaupanje, ekipa je močna in kompaktna. Toda morebitni uspeh nam ne bo izbrisal razočaranja s svetovnega prvenstva.

V primeru vašega odhoda iz Barcelone klavzula pravi, da bo moral klub, ki vas bo želel kupiti, plačati 250 milijonov evrov. Si je Messija mogoče zamisliti v drugi ekipi?
Ne vidim se v kakšnem drugem dresu, ki ne bi bil Barcelonin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.