Messi premagan

Foto: Žurnal24 Del Potro se je takole veselil zmage na US Openu. (Foto: EPA)
Nagrado za najboljšega športnika leta v Argentini je dobil … Ne, ni je dobil Lionel Messi, temveč Juan Martín Del Potro – zmagovalec US Opena in finalist zaključnega ATP turnirja v Londonu.
Oglej si celoten članek

Messi (22) je dobil nagrado za najboljšega nogometaša leta 2009 po izboru FIFE, njegova Barcelona je osvojila absolutno vse, kar se osvojiti da. A v rodni Argentini se mu ni uspelo dokopati do nagrade za najboljšega športnika leta. Ta čast je pripadla tenisaču Juanu Martínu Del Potru. S to nagrado se je potrdilo dejstvo, da Messi v domovini ne uživa statusa božanstva, tako kot to lahko okuša v preostalem nogometnem svetu, še posebej v Barceloni. Znano je, da Argentinci zamerijo Messiju, da bolje igra za katalonski klub kot za reprezentanco, kar se je že pokazalo v kar nekaj izvedenih anketah. Toda Argentincem očitno kopica nagrad in lovorik ni bilo dovolj, da bi Messija izbrali za športnika leta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.