Messi ni poslabšal svoje poškodbe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iz FC Barcelone so sporočili, da Lionel Messi z nastopom proti Paris Saint Germainu ni poslabšal svojega zdravstvenega stanja.
Oglej si celoten članek

Vodstvo katalonskega nogometnega velikana Barcelone je sporočilo, da se stanje poškodbe njihovega najboljšega igralca Lionela Messija po sredini tekmi Lige prvakov s Paris Saint Germainom ni poslabšalo, tako da bo povsem nared za polfinale.

"Veliko smo tvegali, a po novih zdravniških pregledih se lahko oddahnemo. Njegovo stanje je na isti ravni kot pred tekmo, tako da bo normalno nadaljeval z zdravljenjem," so sporočili iz Barcelone.

Argentinec, ki je, potem ko je v drugem polčasu vstopil v igro, povsem poživil igro svoje ekipe, bo tako izpustil naslednjo prvenstveno tekmo proti Zaragozi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.