Messi klubu dejal, da mora pripeljati tega trenerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi zvezdnik Barcelone ima svojega favorita.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je vodstvu Barcelone naročil, da naj iz Leedsa pripelje njegovega rojaka Marcela Bielso. Slednji je sicer pred tednom dni poskrbel za vrnitev trikratnega angleškega prvaka v Premier League. Pri Leedsu želijo z možem, ki je klub po 16 letih znova popeljal med elito, skleniti novo pogodbo, trenutna mu poteče v nekaj dneh. 

Pri Barci so se znašli v precejšnjih težavah. Na zelenici so izgubili dvoboj z madridskim Realom za naslov španskega prvaka, nič kaj rožnate pa niso tudi razmere zunaj terena, zaradi finančnih težav naj bi bil klub prisiljen v prodajo nekaterih igralcev. Položaj trenerja Quiqueja Setiena je le pol leta po odhodu Ernesta Valverdeja zelo vprašljiv, dodatno pozornost kluba pa odvrača boj za novega predsednika. Sedanji prvi mož kluba, Josep Maria Bartomeu, je deležen precejšnjih kritik na račun svojega vodenja Barcelone. 

Messi kot rešitev na mestu trenerja vidi Bielso. Ta je po mnenju Messija idealen za Barcelono, njegov način igre in filozofija je v preteklosti navduševala tudi Pepa Guardiolo, ki je pred leti s Katalonci serijsko osvajal lovorike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.