Messi: "Barça idealen klub za Neymarja"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lionel Messi je na novinarski konferenci pred prijateljsko tekmo v Chicagu dejal, da je Barcelona "idealen" klub za njegovega novega soigralca Neymarja.
Oglej si celoten članek

"Imam srečo, da v Barceloni igram z veliko svetovnimi prvaki in Neymar je še en velik igralec. Dobro je imeti še enega velikega z nami in verjamem, da je Barcelona idealen klub za Neymarja," je pred prijateljsko tekmo v Chicagu povedal Lionel Messi.

Argentinski zvezdnik Barcelone se je pred dnevi v Limi še zadnjič pomeril proti Neymarju, ki je od začetka prejšnjega meseca njegov novi soigralec. Brazilec bo z najboljšim nogometašem zadnjih let združil moči pri Blaugrani, s katero si Messi v njuni prvi skupni sezoni želi osvojiti vse lovorike.

Mundial je nekaj, o čemer sanja

"Cilj bo osvojiti vse naslove z Barcelono in pripravili se bomo na to. Poleg tega si želim dobre pirprave z mislijo na mundial v Brazilliji. Vedno želim igrati na najvišjem nivoju, da bi osvajal lovorike. Jasno je, da je mundial nekaj, o čemer sanjam, ampak ne mislim le na to," je še povedal Messi.

Južnoameričan je predčano zapustil zadnjo prijateljsko tekmo v Peruju, kjer sta se njegova brata zapletla v prerivanje s policisti, poleg njiju pa so organi reda in miru s klopi za rezerve odstranili tudi Neymarjevega očeta.

V Chicagu s Henryjem

Messi je nato odpovedal nastop na še eni dobrodelni tekmi v Los Angelesu in povzročil veliko negodovanja pri številnih navijačih, ki so ostali brez obljubljenega snidenja z enim najboljših nogometašev v seh časov.

Foto: Twitter Messi brat bratje brata Chicago Čikago stolpnica stolpnice mesto Twitter

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.