Memijev pomočnik v Crveno Zvezdo

Foto: Žurnal24 Bojan LAzič je Memiju Bečiroviču pomagal že pri Unionu Olimpiji. (Foto: Saša Des
Bojan Lazič, pomočnik Memija Bečirovića v slovenski košarkarski reprezentanci, je danes podpisal pogodbo s Crveno zvezdo, v kateri bo deloval vsaj leto dni. Pomagal bo Mihajlu Uvalinu.
Oglej si celoten članek

Bojan Lazič, pomočnik Memija Bečirovića v slovenski košarkarski reprezentanci, je danes podpisal pogodbo s Crveno zvezdo, v kateri bo deloval vsaj leto dni. Slovenski strokovnjak bo pri rdeče-belih, katerih osnovni cilj je izhod iz rdečih številk, asistiral srbskemu strokovnjaku Mihajlu Uvalinu.

"Izredno sem zadovoljen, da sem se priključil klubu s tako tradicijo, čeprav v tem trenutku Crvena zvezda ni v najboljšem stanju. Upam, da se bo, tudi z mojo pomočjo, klub v roku dveh, treh let vrnil na pota stare slave. Omenil bi še, da delo v klubu, v dogovoru z njim, ne bo ogrožalo mojega delovanja pri moški reprezentanci," je dejal Lazič.

Bojan Lazič je svojo trenersko kariero začel pri Geoplinu Slovanu, kjer je bil skoraj dve sezoni pomočnik trenerja, nadaljeval jo je kot glavni trener pri Kraškem zidarju v Sežani (2004/05, 2005/06), vodil Elektro Esotech (2006/07), v sezoni 2007/08 pa je bil pomočnik Memija Bečirovića pri Unionu Olimpiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.