Medveščak izgubil za "zeleno mizo"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejisti zagrebškega Medveščaka so za "zeleno mizo" izgubili srečanje proti KAC-u, ki so ga sicer dobili s 5:4, ker njihov vratar Mato Tomljanović ni bil registriran in ni imel pravice nastopa.
Oglej si celoten članek

Komisija za prijave igralcev pri Avstrijski hokejski zvezi je razveljavila rezultat tekme prejšnjega kola lige Ebel med Medveščakom in KAC-om, ki so jo s 5:4 dobili Zagrebčani, in srečanje registrirala z izidom 0:5. Razlog za to je igranje novega vratarja medvedov Mata Tomljanovića, ki še ni bil registriran in ni imel pravice nastopa. Zanimivo je, da se ekipa iz Celovca po tekmi ni pritožila.

"Čeprav so nas kaznovali, nam zmage ne morejo odvzeti. Mi bomo še vedno moralni zmagovalci tekme, naš 18-letni vratar pa heroj naše dvorane. Za nas je ta odločitev nerazumljiva, saj smo vso dokumentacijo uredili pravočasno, a je niso sprejeli, ker je nedelja za Avstrijce dela prost dan. Mi smo prepričani, da smo vse storili po pravilih Mednarodne hokejske zveze, ki je potrdila, da je ligi dostavila dokumente, a z zamudo. Na odločitev se ne moremo pritožiti, točke smo na žalost izgubili, tekme pa ne," je s porazom za "zeleno mizo" razočaran direktor Medveščaka Marko Antonio Belinić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.