Med poročene tudi Ted Ligety

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med vikendom je v zakonski jarem skočil tudi 30-letni smučar Ted Ligety. Med gosti so bili med drugimi nemški smučar Felix Neureuther s svojo spremljevalko Miriam Goessner in smučarka Resi Stiegler.
Oglej si celoten članek

Ameriški smučar Ted Ligety se je med vikendom poročil s svojo dolgoletno spremljevalko Mio Pascoe. Petkratni zmagovalec skupnega seštevka veleslaloma in njegova nevesta sta svate povabila na Blue Sky Ranch v Utah, ki se nahaja v bližini Ligetyjevega rojstnega mesta Salt Lake City.

Med gosti je bil tudi nemški smučar Felix Neureuther s svojo spremljevalko, uspešno nemško atletinjo Miriam Goessner in ameriška smučarka Resi Stiegler.

Na svojem računu na Instagramu je Ligety zapisal, da je v svojem življenju doživel že veliko dobrih stvari, a je bil poročni dan najboljša doslej.

 

Mladoporočencema je s fotografijo čestital tudi Felix Neureuther, ki je zapisal: "Dame in gospodje ... Gospod in gospa Ligety!!! Čestitam iz srca!"

xxx

Slike poroke pa je delila s svojimi sledilci tudi smučarka Resi Stiegler. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.