Mbappe šokiran nad obtožbami, oglasila se je odvetnica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoski nogometni zvezdnik iz vrst madridskega Reala Kylian Mbappe se je oglasil prek odvetnika.
Oglej si celoten članek

Kapetan francoske nogometne repreznetance Kylian Mbappe (25) je "šokiran", da se je njegovo ime znašlo v preiskavi domnevnega posilstva neimenovanega dekleta v nekem hotelu v Stockholmu, kjer se je mudil prešnji teden.

Po zagotovilih odvetnikov je Mbappe, ki zanika kakršnokoli vpletenost, povsem miren, saj je njegova vest čista.

Zanika obtožbe Hude obtožbe na račun Mbappéja, policija za zdaj molči

Švedske oblasti so potrdile, da tamkajšnje tožilstvo preiskuje okoliščine domnevnega posilstva v stockholmskem hotelu, vendar pri tem niso navajale nobenih imen.

Kljub temu so švedski mediji razkrili, da naj bi organi pregona pod drobnogled vzeli tudi zvezdnika kraljevega kluba, ki se je na njihovo poročanje hitro odzval na omrežju X. "Lažne novice," je sporočil 14 milijonom sledilcem.

Po poročanju švedskih medijev je Mbappe v hotelu bival dva dneva. Na dan posilstva je 25-letnik obiskal restavracijo in nočni klub, med sprehodom po središču švedske prestolnice pa so mu družbo delali trije ljudje.

Policisti naj bi za potrebe preiskave zasegli tudi več oblačil, ni pa povsem jasno, ali so med njimi tudi Mbappajeve. Znano je le, da so možje v modrem hotel zapustili s polnimi torbami, poroča BBC.

Afera Velikan v težavah, sumijo ga podkupovanja tekmecev

Mbappejevi pravni svetovalci so v dosedanjih javnih nastopih najostreje obsodili gonjo zoper njihovega klienta.

Kot je med gostovanjem v oddaji na televizijskem programu TF1 zagotovila njegova odvetnica Marie-Alix Canu-Bernard, trenutno niso seznanjeni z vsebino prijave domnevne žrtve, prav tako naj ne bi vedeli, ali je bila zoper Mbappeja sploh podana formalna obtožba.

"Kylian Mbappe nikamor ne gre sam. Nikoli se ne bo spravil v kočljiv položaj ali tvegano situacijo. Že to samo po sebi izključuje možnost kakršnegakoli nesprejemljivega ali obsojanja vrednega vedenja. To si upam trditi z absolutno gotovostjo," je vztrajala odvetnica in napovedala protitožbo zaradi klevetanja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.