Mbappe doživel šok: "Morda mislite, da sem vpleten, toda nisem"

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski napadalec je zanikal poročanje medijev, da želi zapustiti PSG.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi so v športnih medijih spet zaokrožile navedbe, da želi Kylian Mbappe med zimskim prestopnim roko zapustiti PSG. O podrobnostih so se v nedeljo razpisali pri španski Marci, kjer so kot glavni razlog za neizbežen razhod izpostavili neizpolnjene obljube pariškega velikana. Več o tem TUKAJ.

Mpappe je po nedeljski zmagi nad Marseillom v domačem prvenstvu zavrnil najnovejše govorice v zvezi z njegovo prihodnostjo. "Nikoli nisem prosil za januarski prestop. Ne razumem, zakaj so se po tekmi lige prvakov z Benfico pojavile informacije, s katerimi osebno nimam čisto nič," je zatrdil 23-letnik.

Foto: Epa Kylian Mbappe

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi bil francoski zvezdnik v slabih odnosih z Neymarjem, k njegovemu nezadovoljstvu pa naj bi pripomogel tudi (pre)velik vpliv Lionela Messija. Francoz je tovrstne navedbe doslej vselej demantiral, a kjer je dim, je običajno tudi ogenj.

Ubijal s pogledom Pri PSG-ju zavrelo, Messi ni mogel verjeti, kaj mu je storil soigralec

ESPN je v torek poročal, da je Mbappe naveličan praznih obljub predsednika kluba Nasserja Al-Khelaifija, zato si želi čim prejšnje selitve. Med možnimi destinacijami se najpogosteje omenja Real Madrid.

"Novica me je šokirala enako kot vse druge. Ljudje morda mislijo, da sem kakorkoli vpleten v to, toda nisem. Dremal sem, moja ekipa pa je bila na tekmi mojega mlajšega vrata. Vsi smo bili presenečeni, ko smo to slišali. Potem smo se morali ukvarjati še s tem, kasneje sem imel tekmo. Rad bi povedal, da to nikakor ne drži. Zelo sem zadovoljen v Parizu," je zatrdil Mbappe.

Še več drame Škandal v Franciji: PSG zaradi Messsija na sodišče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.