Mazejeva se bo še dogovarjala

Foto: Anže Petkovšek Tina Maze in Andrea Massi sta znana po svojih težko omajanih stališčih. (Foto: A
V prostorih Smučarske zveze Slovenije je potekal dolgo pričakovani sestanek med ekipo Tine Maze in prvim možem zveze Tomažem Lovšetom. In rezultat? Dogovorili so se, da se bodo še dogovarjali.
Oglej si celoten članek

"Danes so v prostorih Smučarske zveze Slovenije potekali pogovori med predsednikom SZS gospodom Tomažem Lovšetom ter Tino Maze in vodjem njene ekipe Andreo Massijem. Današnji sestanek je zaključen, dogovorili pa so se, da se v naslednjih dneh še sestanejo in pogovore nadaljujejo. Do končnega dogovora izjav za javnost ne bodo dajali," so zapisali v sporočilu za javnost Smučarske zveze Slovenije (SZS).

"Vedno, ko se ljudje pogovarjajo, je dobro," je na vprašanje zurnala24.si o tvornosti sestanka odvrnil tiskovni predstavnik SZS Tomi Trbovc in še enkrat poudaril, da niti Tina Maze niti Andrea Massi niti Tomaž Lovše o sestanku do dokončnega dogovora ne bodo dajali izjav, znova pa se bodo sestali v prihodnjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.