Mavrič se vrača

Foto: Žurnal24 Matej Mavrič se seli v sosednjo Avstrijo. (Foto: Saša Despot)
Slovenski nogometni selektor Matjaž Kek je razkril seznam igralcev, s katerimi se bo podal v boj za nove kvalifikacijske točke. Povratnik na seznamu je Matej Mavrič, branilec Koblenza.
Oglej si celoten članek

Bližata se kvalifikacijski nogometni tekmi za svetovno prvenstvo leta 2010 proti Severni Irski in Češki, zato je selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek danes razkril seznam igralcev za omenjeni tekmi. Zaradi težav s kartoni v obrambni vrsti se je odločil spet povabiti tudi Mateja Mavriča.

Zlatko Dedič bo pomemben slovenski adut. © Gregor Katič

 
"Pozitivna izida, dobro vzdušje in veliko zanimanje za reprezentanco so za nas dobra izhodišča pred naslednjima tekmama v kvalifikacijah za SP. Vabila na tekmi proti Severni Irski in Češki je dobilo dvajset igralcev, ki se jim bosta po odigranih ligaških tekmah pridružila še dva igralca. Povratnik na seznamu je Matej Mavrič, saj se v obrambnih vrstah soočamo s težavami zaradi rumenih kartonov," je odločitev pojasnil Kek, ki je v primerjavi s prejšnjim izborom tokrat izpustil Luko Žinka . Sicer pa se po uspešnem začetku kvalifikacijskega ciklusa za svetovno prvenstvo leta 2010 zanimanje za slovensko nogometno reprezentanco veča. Tako bo 11. oktobra mariborski stadion Ljudski vrt spet poln. Tekma proti Češki bo na sporedu štiri dni pozneje v Teplicah.

 

Preberite še ...

Takšno Slovenijo hočemo
Slovenci spet dobili ego

Seznam reprezentantov: vratarja : Samir Handanović (Udinese), Aleksander Šeliga (MIK CM Celje); branilci : Mitja Mörec (CSKA Sofija), Branko Ilić (Real Betis), Marko Šuler (Gent), Bojan Jokić (Sochaux), Luka Elsner (Domžale), Boštjan Cesar (Olympique Marseille), Mišo Brečko (Köln), Matej Mavrič (TuS Koblenz); vezisti : Darjan Matić (Interblock), Anton Žlogar (Omonia Nikozija), Andrej Komac (Djurgardens), Robert Koren (WBA), Andraž Kirm (Domžale), Mirnes Šišić (Olympiacos); napadalci : Valter Birsa (Sochaux), Zlatko Dedić (Frosinone), Milivoje Novaković (Köln), Zlatan Ljubijankić (Gent).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.