Materazzi spet na igriščih

Foto: Žurnal24 Marco Materazzi
Marco Materazzi, italijanski nogometni reprezentant in član milanskega Interja, se po treh mesecih odsotnosti zaradi poškodbe stegenske mišice vrača na nogometna igrišča.
Oglej si celoten članek

Za italijanskega prvaka bo Marco Materazzi nastopil na prijateljski tekmi proti Sheffield FC, z dvobojem pa bodo počastili 150. obletnico kluba, ki velja za najstarejšega na svetu.

Inter bo na Otoku gostoval z rezervno ekipo, branilcu Materazziju, ki se je poškodoval 22. avgusta na reprezentančni tekmi proti Madžarski, od takrat pa je zamudil 11 tekem v domačem prvenstvu in tri v Ligi prvakov, pa bo tekma koristila v lovu na boljšo formo.

Sheffield FC se trenutno nahaja v sedmi angleški ligi. Na njihovih tekmah nikoli ni več kot 300 gledalcev in je v veliki senci mestnih rivalov Sheffield Uniteda in Sheffield Wednesdaya. Se pa lahko pohvali s posebnim priznanjem FIFA, ki ga je do zdaj prejel le še Real.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.