Materazzi: "Če jaz lažem, potem je Benítez suh!"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji branilec Interja Marco Materazzi se je odzval na obtožbe trenerja Chelseaja Rafaela Beníteza, ki je dejal, da je nekdanji italijanski reprezentant lažnivec.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je Marco Materazzi dejal, da se je, ko je Rafael Benítez prevzel Inter po odhodu Joséja Mourinha, počutil, kot da bi se vrnil v šolo. Španski trener naj bi celotno ekipo obravnaval brez dolžnega spoštovanja, obenem pa naj bi nogometaše Nerrazurov, ki so bili takrat aktualni svetovni prvaki, učil osnov, kot da to ne bi bili vrhunski igralci.

Sedanji trener Chelseaja se je nekaj dni zatem odzval na branilčeve navedbe, Materazzija je označil za lažnivca. A zgodba se tu seveda ni končala. V ponedeljek je na to temo spet spregovoril Italijan. "Jaz da sem lažnivec? Če sem jaz lažnivec, potem je Benítez suh," se je svetovni prvak z Italijo leta 2006 ponorčeval iz odvečnih kilogramov nekdanjega trenerja Valencie in Liverpoola. "Vse kar lahko storim je, da navijačem Chelseaja zaželim veliko sreče," je sarkastično dodal Materazzi.

"Balotellija sem moral udariti"

Ob skorajšnjem prestopu Maria Balotellija v Milan pa je Marco z mediji delil nekaj izkušenj z Italijanom ganskih korenin, ko sta še skupaj branila barve Interja. "Mario je za Milan navijal že od otroštva. Njegovi najljubši barvi sta rdeča in črna. Včasih je na trening prišel v nogavicah AC Milana, jaz pa sem mu jih potem razrezal!" se obdobja med leti 2006 in 2010 spominja visoki branilec.

Foto: Reuters zidane materazzi kip pariz "Mario ima ogromen potencial in bi bil velika okrepitev za Milan in trenerja (Massimiliana, op. p) Allegrija. Nanj imam zgolj lepe spomine, najbrž pa ima on nekaj slabih spominov name. Pred polfinalno tekmo Lige prvakov proti Barceloni (takrat je Mario jezno vrgel dres Interja ob tla in si zato prislužil žaljivke navijačev, op. p.) sem mu dejal, da če ne bo igral tako kot je sposoben, ga bom po tekmi 'nabutal'. Po tekmi sem ga zaradi njegove slabe predstave moral udariti. A drugače sva se razumela, bil mi je kot sin. Po njegovi operaciji meniskusa sem z njim ostal celo noč v bolnišnici," je nekaj zanimivih prigod obelodanil Materazzi.

Marco Materazzi je za časa svoje kariere slovel kot izjemno grob in na trenutke umazan igralec. S svojo provokacijo je spravil ob živce tudi Zinedina Zidana, ki je zaradi "čelne" nato dobil rdeči karton v finalu svetovnega prvenstva. A navijači in trenerji so zelo cenili njegovo poštenost, voljo po zmagi in nepopustljivost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.