Marcel, Pajo in Mičo predstavljajo Fido

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenci smo dobili novo blagovno znamko Fida, pod katero so se kot njeni ambasadorji podpisali slovenski vrhunski športniki – Aleš Pajovič, Marcel Rodman in Mitja Kunc.
Oglej si celoten članek

Znamka Fida v svoji ponudbi obsega smuči, žoge, loparje za badminton, svetovna novost na slovenskem tržišču pa so mobilna drsališča iz umetne mase, za katera ne potrebujete elektrike, niti vode.

"Preden posamezne rekvizite uvrstimo v našo kolekcijo, jih testiramo s pomočjo profesionalnih športnikov in nacionalnih panožnh zvez. Več mesecev in v najrazličnejših pogojih, vzorci prestajajo zahtevna testiranja. Po končanih testih opravimo analizo in se šele nato odločimo, kateri vzorci ustrezajo zahtevnim FIDA standardom glede kvalitete materialov, vzdržljivosti in zadovoljstva uporabnikov,“ je povedal direktor podjetja Fida sports, Matjaž Stopar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.