Maradona v bolnišnici, hčerka na Twitterju

Foto: EPA
Foto: EPA
Diego Maradona, nekdanji zvezdnik argentinske nogometne reprezentance in pozneje tudi njen selektor je bil v sredo v Buenos Airesu hospitaliziran.
Oglej si celoten članek

Diego Armando Maradona je bil sprejet v bolnišnico zgolj zaradi načrtovanega rutinskega zdravniškega pregleda, je navijače nekdanjega svetovnega prvaka pomirila njegova hčerka Dalma Maradona.

"Ker je informacija o hospitalizaciji mojega očeta že pricurljala v javnost, bi vas rada obvestila, da gre le za rutinski zdravniški pregled! Hvala, da se tako zanimate zanj!!!??" je na Twitterju zapisala njegova hčerka, saj so se ob novici že pojavila številna ugibanja o tem, zakaj je legendarni Argentinec tokrat končal v bolnišnici.

"Hvala, a ne izmišljujte si!"

Triinpetdesetletnik je imel namreč v preteklosti veliko težav z zdravjem tudi zaradi uživanja drog in alkohola ter prekomerne telesne teže ter je že večkrat pošteno prestrašil svoje navijače. Tokrat jih je potolažila njegova hčerka, ki je na Twitterju še zapisala: "Hvala za vaše zanimanje in spoštovanje, obenem pa vas prosim, da si ne izmišljujete stvari, ki ne obstajajo!??"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.