Man United ostaja najbolj vreden klub

Foto: Žurnal24 Chelsea : Manchester United 0:1 Foto: Žurnal24 Inter : Schalke Foto: Žurnal24 Dirk Kuyt Martin Škrtel Skrtel Andy Carroll Lucas Leiva gol zadetek veselje pros Foto: Žurnal24 Miloš Krasić Milos Krasic gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Didier Drogba in Florent Malouda Foto: Žurnal24 Alexandre Pato Kevin-Prince Boateng Zlatan Ibrahimović Ibrahimovic Thiago Silva Foto: Žurnal24 Iniesta Maxwell Alves Afellay Busquets Puyol Foto: Žurnal24 Bayern München : Bayer Leverkusen 5:1 (4:0) Foto: Žurnal24 Robin van Persie in Samir Nasri Foto: Žurnal24
Angleški Manchester United je na najnovejši lestvici revije Forbes tudi sedmo leto zapored nogometni klub z največjo vrednostjo. Drugi je madridski Real, tretji pa Arsenal.
Oglej si celoten članek

Pri reviji Forbes ocenjujejo, da je klub z Old Trafforda vreden 1,3 milijarde evrov. Pri sestavi lestvice upoštevajo prihodke, dobičkonosnost in raven dolgov.

Vrednost Manchester Uniteda je v zadnjem obdobju zrasla, tako kot tudi vrednost drugouvrščenega madridskega Reala (milijarda evrov). Tretji je Arsenal (830 milijonov evrov), na četrto mesto se je prebil münchenski Bayern (692 milijonov evrov), na peto pa je zdrsnila Barcelona (674 milijonov evrov). Med deseterico so še Milan (580 milijonov evrov), Chelsea (455), Juventus (435), Liverpool (382) in Inter Milano (305).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.