Luka si je po tekmi privoščil pivo, ne moremo verjeti, kaj je sledilo ...

Luka je ostal brez zasluženega piva ...
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je z novo izjemno predstavo popeljal svojo ekipo Dallas Mavericks do nove zmage nad Minnesoto Timberwolves, s čimer so Mavericki dobili serijo z rezultatom 4:1 ter se prvič po letu 2011 uvrstili v NBA finale.

Naš mladi zvezdnik je znova navdušil ter tekmo končal s 36 točkami (14/22 iz igre, 6/10 za tri točke), 10 skoki, 5 podajami in dvema ukradenima žogama, medtem ko je bil s povprečjem 32,4 točk, 9,6 skokov in 8,4 asistenc razglašen celo za MVP-ja finala zahodne konference.

Razvajenček Noro, kako je prvi zvezdnik Minnesote reagiral po porazu z Dallasom

Človek bi si mislil, da si po takšnem uspehu zasluži vsaj eno zmagoslavno pivo. Tako je razmišljal tudi Luka ter si v družbi svojega očeta Saše Dončića, ki je v živo spremljal tekmo in s sinom delil izjemno čustven trenutek, tudi odprl pločevinko piva.

A mu je pivo nemudoma iz rok vzel podpredsednik košarkarskih zadev ekipe Dallas Mavericks in nekdanji izjemni košarkar Michael Finley. Luka je skomignil z rameni, ga nekoliko začudeno pogledal, a mu geste zagotovo ni zameril.

Navsezadnje je legendarni Finley leta 2007 s San Antonio Spurs že osvojil šampionski prstan in zagotovo ve, kaj je najbolje za igralca. Zagotovo pa Luki ne bo branil piva, če v naslednjih tednih padejo še Boston Celtics.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:14 5. Junij 2024.

    Konzervo mu je vzel zaradi zakona USA, da se alkohol ne sme piti na javnem mestu , ne pa zaradi …

  • 15:49 31. Maj 2024.

    Tipičen balkanac . Pir v roke in v rit . Samo naj se ne zapije kot se je fotr

  • 13:00 31. Maj 2024.

    Ma dej no, saj je samo malo pivo :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.