Luka se tokrat ni znašel, soigralci so bili precej boljši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarji ekipe Dallas Mavericks so se tokrat pomerili zunaj parketa.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so v zadnjih dneh priprav na novo sezono lige NBA, ki se bo za njih začela v noči s četrtka na petek po slovenskem času, ko bodo v domači dvorani gostili moštvo San Antonio Spurs. Čeprav je zaradi poškodbe mečne mišice na levi nogi Luka Dončić izpustil vse pripravljalne tekme, naj bi bil nared za prvi dvoboj proti Victorju Wembanyami in Francozovim soigralcem.

Dončić je tako že v celoti opravil zadnje treninge svoje zasedbe, pred enim izmed njih pa se je s kolegi pomeril še v mini golfu, kjer pa so se za razliko od košarkarskih parketov boljše znašli njegovi soigralci, predvsem zvezdniški novinec v ekipi Dallasa Klay Thompson, Daniel Gafford, Brandon Williams in Maxi Kleber. Luka je poizkusil tudi brez palice, a prav tako ni bil uspešen.

Edini, ki ni želel sodelovati, je bil odličnui mladi center Dereck Lively II. "Zanič sem pri golfu. Premlad sem, da bi znal igrati golf," je dejal 20-letni košarkar.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:23 21. Oktober 2024.

    Dajte mir s tem Dončičem.. lepo prosim..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.