Luka praznuje, tako domiselno mu je voščila Pivovarna Union

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić prav danes praznuje svoj 24. rojstni dan. Rojstnodnevne čestitke za Luko dežujejo z vsega sveta, zelo domiselno so mu voščili pri Pivovarni Union.
Oglej si celoten članek

Čeprav nas izjemni košarkar Luka Dončić s svojimi vrhunskimi predstavami razvaja že vrsto let, pa je danes, 28. februarja 2023, dopolnil šele svoj 24. rojstni dan. V svoji karieri je Luka osvojil že vrsto individualnih (najboljši novinec v sezoni 2018/19, MVP Evrolige, MVP finala Evrolige itd.) in ekipnih lovorik – naslov evropskega prvaka s slovensko reprezentanco, naslov evropskega klubskega prvaka z Real Madridom –, štirikrat pa je nastopil tudi že na sloviti tekmi zvezd v ligi NBA. 

Ob 24. rojstnem dnevu nanj niso pozabili niti zvesti navijači, domiselne čestitke pa so pripravili tudi pri številnih organizacijah po svetu. Izstopajoča je tudi duhovita čestitka Pivovarne Union, ki je na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo Luke s pivom v roki. Kako so si privoščili njegovega reprezentančnega kolega Eda Murića, pa si lahko ogledate na spodnji fotografiji. 

Foto: Pivovarna Union Luka Dončić in Edo Murić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.