Löw je pod nadzorom homoseksualcev

Foto: Žurnal24 Joachim Löw naj bi bil pod nadzorom homoseksualcev, trdi Michael Becker. (Foto:
Michael Becker, agent nekdanjega kapetana nemškega elfa Michaela Ballacka, je z izjavo, da nemško nogometno reprezentanco nadzirajo homoseksualci, dodobra razburkal Nemčijo.
Oglej si celoten članek

V svojem nič kaj kultiviranem izpadu se je agent Michaela Ballacka, Michael Becker, obregnil tudi ob selektorja nemške nogometne reprezentance Joachima Löwa, za katerega je dejal, da je pod nadzorom homoseksualcev. Z ne najlepšimi besedami pa je Becker označil tudi nogometaše, ki so trenutni člani elfa: "Oni so slabi, grdi, netalentirani, nečloveški in homoseksualni.“ Becker pa se ni ustavil le pri tem. Tudi v igri Nemčije je videl znake homoseksualnosti: "Trenutni način igre Nemčije, blag in eleganten, je v popolnem nasprotju z našo tradicijo igre, v kateri prevladuje moč. To potrjuje homoseksualnost v ekipi.“ Priznani Bild je za komentar teh besed poprosil selektorja Löwa, ki pa je odgovoril, da se ne bo spuščal na Beckerjevo raven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.