Los Angeles in Kopitar stopnjujeta formo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kopitar zadel in podal ob zmagi Los Angeles Kings proti Tampa Bay Lightning.
Oglej si celoten članek

Kralji so po izjemno uspešni turneji na vzhodni obali ZDA, odlično formo prikazali tudi na domačem ledu. V Staples centru so gostili Tampa Bay in goste premagali s 5:2. Za domače je Ben Scrivens zbral 19 obramb, izkazal pa se je tudi Anže Kopitar.

Hrušičan je za zmago prispeval gol in podajo, s čimer je trenutno pri 21 točkah v tej sezoni. Za domače so ob tem zadeli še Matt Frattin, Justin Williams, Dwight King in kapetan Dustin Brown. Ekipa iz Los Angelesa se je z novo zmago povzpela tik pod vrh zahodne konference, kjer so s točko manj od vodilnega Chicaga trenutno na šestem mestu. 

Tampa Bay izgubila vrh vzhoda

Nova tekma, nova odlična predstava Tuuke Raska v vratih Bostona. Finec je na gostovanju proti New York Rangers obranil kar 43 strelov, kar je bilo dovolj da je njegova ekipa srečanje dobila z 2:1. Neučinkovite goste je sicer na drugi strani v igri držal Henrik Lundqvist z 22 obrambami, a je bilo to premalo, da bi preprečil drugi zaporedni domači poraz.

Boston je z drugo zaporedno zmago vnovčil drugi zaporedni poraz Tampe in se povzpel na prvo mesto vzhodne konference. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.