Lorbek blestel ob zmagi Lottomatice

Foto: Žurnal24 Včasih soigralca, tokrat nasprotnika. Boljši je bil Lakovič, več razlogov za ves
V četrtkovih tekmah košarkarske Evrolige so na parket stopili še trije slovenski košarkarji. Najbolje se je odrezal Erazem Lorbek, v Atenah pa sta se pomerila Jaka Lakovič in Sani Bečirovič.
Oglej si celoten članek

Najzanimivejši obračun četrtega kola se je odvijal v atenski dvorani, kjer je več kot 15.000 gledalcev videlo zmago Panathinaikosa proti Barceloni. Obračun je imel tudi precejšen slovenski pedigre, saj sta si nasproti stala Sani Bečirovič v vrstah grškega velikana in Jaka Lakovič, ki je bil znova eden izmed najboljših v vrstah Barcelone. Lakovič je v 23 minutah dosegel 13 točk z metom 1/4 za dve in 2/4 za tri točke. Sani Bečirovič je imel precej manj uspeha; v nekaj več kot desetih minutah se ni vpisal med strelce, na svoj račun pa je vpisal le en skok in eno asistenco.

Najbolj je bil razpoložen Erazem Lorbek, ki si je ob odlični igri prislužil celo naziv igralca tekme. Njegova Lottomatica je z visokim 81:57 odpravila nemški Brose Baskets, Lorbek pa je ob tem prispeval 12 točk in 11 skokov. Gregor Fučka je ob zanesljivi zmagi italijanskega moštva prispeval še 10 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.