Loeb še povečuje prednost

Foto: Žurnal24 Sebastien_Loeb_AFP - main
Svetovni prvak v reliju Sebastien Loeb na predzadnji letošnji dirki za svetovno prvenstvo na Irskem še povečuje svojo prednost pred zasledovalci.
Oglej si celoten članek

Trikratni svetovni prvak Sebastien Loeb ima s svojim Citroenom že več kot 50 sekund prednosti pred moštvenim kolegom, Špancem Danielom Sordom. Na tretjem mestu je trenutno Finec Jari- Matti Latvala (Ford).

Trenutno vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva in dvakratni svetovni prvak Finec Marcus Grönholm po petkovi nesreči, ko je moral odstopiti, danes ni več zapeljal na cesto, čeprav pravila to dovoljujejo. Zadnja preizkušnja bo med 30. novembrom in 2. decembrom v Walesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.