Naslednja ovira Celja tudi s slovenskim pridihom

Foto: Facebook Vladimir Weiss v dresu Slovana na gostovanju v Ohridu.
Foto: Facebook Vladimir Weiss v dresu Slovana na gostovanju v Ohridu.
Slovenski nogometni prvaki so spoznali svoje tekmece na drugi evropski stopnički.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Celja se bodo v drugem krogu kvalifikacij za nastop v elitni Ligi prvakov merili proti slovaškemu Slovanu iz Bratislave. Klub, za katerega igra tudi Slovenec Kenan Bajrić, je na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij na stadionu Biljanini izvori v Ohridu z 2:1 premagal makedonsko Strugo in v skupnem seštevku slavil s 6:3.

Kenan Bajrić je za zasedbo iz Bratislave odigral celo tekmo. V prvem polčasu sta za slovaške prvake zadela Vladimir Weiss (9. minuta), avtogol pa je dosegel Kire Ristevski (34.). V 85. minuti je končni izid postavil Bassirou Compaoré.

Celjani, ki jih s klopi vodi hrvaški trener Damir Krznar, so že v torek potrdili napredovanje v drugi krog po domači zmagi z 2:1 proti estonski Flori. Na prvi tekmi v Tallinnu je bilo 5:0 za slovenske državne prvake.

Celjani bodo gostitelji prve tekme, ki bo na sporedu bodisi 23. bodisi 24. julija. Povratna tekma bo v Bratislavi 31. julija.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.