Lepotica prekinila finale Lige prvakov, zdaj objavila popolnoma golo fotografijo

Foto: Profimedia
Se je še spomnite? Kinsey ponovno opozarja nase!
Oglej si celoten članek

"Kaj za vraga je to?" se je dalo razbrati z ust vodilnega na nočnem slalomu v Schladmingu, Clementa Noela, ko je znamenita Kinsey Wolanski na pol gola pritekla v ciljno ravnino s transparentom, na katerem je pisalo: "RIP Kobe".

Ni jezen Italijan divje slavil velik uspeh, nato dojel, kaj se je zgodilo

Šlo je za isto dekle, ki je na spektakularen način prekinilo finale Lige prvakov, ko je v pravi uspavanki Liverpool premagal Tottenham.

Za dogodek večera je je tako poskrbela prav simpatična Kinsey, ki je preskočila zaščitno ograjo stadiona Wanda Metropolitano v Madridu ter se znašla na naslovnicah vseh svetovnih medijev.

Foto: Profimedia Kinsey Wolanski

Po svoji predstavi je nemudoma dobila milijon novih sledilcev na Instagramu, njen profil pa je bil nekaj časa celo blokiran.

Prejela je kazen 15.000 evrov zaradi kršitve protokola Lige prvakov ter neprimernega reklamiranja spletnega kanala svojega partnerja Vitalija Zdoroveckega. Za nekaj časa je celo pristala v priporu.

Toda kljub vsemu je znova udarila v Schladmingu, tokrat pa si je novo reklamo naredila z vročo fotografijo, s katero je naravnost zažgala Instagram.

"Močne in neodvisne ženske z velikimi srci in velikimi sanjami," je zapisala ob popolnoma goli fotografiji, na kateri se je pojavila v družbi prijateljice Demi Rose.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.