Leonardo se predstavi

Foto: Žurnal24 Leonardo ob stisku rok s podpredsednikom Milana, Adrianom Gallianijem.
Naslednik Carla Ancelottija na klopi rdeče-črnih iz Milana je postal Brazilec Leonardo, ki je na San Siru preživel lep del svoje igralske kariere. "Velika stvar je, da sem nasledil Carla," pravi.
Oglej si celoten članek

Namesto Carla Ancelottija se je na klop Milana usedel Brazilec Leonardo. Ta sicer še nima trenerskih izkušenj, zato pa je že nastopal v rdeče-črnem dresu. Izziva je razumljivo zelo vesel: "Na Milan me veže veliko stvari. Tukaj so zelo dobre razmere za delo, zato se zelo veselim izziva. Danes je zame poseben dan. Sanjal sem, da bom postal igralec, trener pa ne. Kljub temu sem srečen, da sem danes tukaj," je ob predstavitvi dejal 39-letnik, ki je prej opravljal vlogo tehničnega direktorja rdeče-črnih. Dodal je še, da je zelo počaščen, da bo nadaljeval pot Carla Ancelottija: "Tukaj sem preživel 12 let. Velika stvar je, da sem nasledil prav Carla. Zanos in težnja k čim bolje opravljenemu delu bosta moji glavni vodili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.