Lehtonen zaklenil vrata Dallasa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa Dallas Stars je v edini sinočnji tekmi severnoameriške hokejske lige NHL doma premagala Anaheim Ducks s 3:1. Trevor Daley in Jamie Benn sta zadela v prvih 20 minutah tekme, ko so gostitelji nadigrali Anaheim in v strelih dobili uvodno tretjino s 16:7.
Oglej si celoten članek

Anaheim je v nadaljevanju vzpostavil ravnotežje, vendar je bila uvodni nalet Dallasa dovolj za končni uspeh. Nick Bonino je v 16. minuti druge tretjine sicer znižal izid na 1:2, vendar je Loui Eriksson sedem minut pred koncem postavil končni izid. Kari Lehtonen, vratar domačih, je ubranil 20 strelov.

Liga NHL, rezultati:

Dallas Stars : Anaheim Ducks 3:1
Daley, Benn, Eriksson; Bonino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.