Legendo kolesarske nacije zabodli med ropom verižice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legendarni kolumbijski kolesar je po ropu umrl.
Oglej si celoten članek

V Kolumbiji žalujejo za nekdanjim kolesarjem Marlonom Pérezom, ki je umrl v petek kot žrtev ropa. Star je bil 48 let.

V domovini je veljal za legendarnega kolesarja, po mnenju mnogih naj bi prav njegovi dosežki omogočili preboj kolumbijskega kolesarstva in prestop naslednje generacije (Rigoberta Urana, Naira Quintane in ostalih) med profesionalce.

Perez, večkratni kolumbijski prvak, je največji uspeh sicer dosegel z zlato kolajno v vožnji na čas na panameriških igrah leta 2011. Leta 2004 je osvojil skupno 40. mesto na Giru, med vidnejšimi profesionalnimi moštvi pa je bil tudi član ekipe Caisse d'Epargne (sedanji Movistar).

Foto: Profimedia Marlon Perez

Perez je v petek umrl v naselju Carmen de Viboral v bližini Medellina. Zanj je bil usoden sprehod s psom, po dosedanjih informacijah ga naj bi v vrat zabodel ropar, ki je zahteval njegovo verižico. Prepeljan je bil v bolnišnico, kjer pa mu niso več mogli pomagati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.