Legenda premagala korono, žena razkrila zdravila, ki so mu rešila življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Žena legendarnega turškega vratarja je na Instagramu razkrila, katera tri zdravila so njenemu soprogu pomagala v borbi za življenje.
Oglej si celoten članek

Nekdanji turški nogometni zvezdnik, izjemni vratar Rüstü Recber, je ozdravel, potem ko je obolel za koronavirusom ter bil celo v stanju, da se je moral boriti za življenje, zdravniške napovedi pa so bile vse prej kot svetle.

Toda legendarni vratar, ki je svojčas branil celo za Barcelono, je dobil najpomembnejši dvoboj svojega življenja, njegova žena Isil Recber pa je svetu razkrila, kako se učinkovito spopasti z virusom.

"Rüstüjevi rezultati testov so hvalabogu negativni. Telo je sedaj imuno na virus, saj se ozdravljenim pacientom razvijejo protitelesa, takšen pacient pa se ne more več okužiti," je bila na Instagramu navdušena Isil, za katero se je dolgo verjelo, da je bila glavni krivec pri okužbi turške legende.

Mediji so se namreč razpisali, da se je Isil vrnila iz ZDA ter nato popolnoma ignorirala vsa navodila karantene in samoizolacije ter se takoj napotila v svoj lepotni salon. Te novice so bile kasneje demantirane.

"Pacienti morajo biti pod stalnim zdravniškim nadzorom, prav tako pa je pomembno, da prejmejo prava zdravila. To sta Tamiflu in Hidroksiklorohin kot protivirusni zdravili ter Azitromicin kot posebna vrsto antibiotika. Obvezna je tudi 1000-miligramska doza Vitamina C," je Isil razkrila, kako so se tamkajšnji zdravniki spopadli s smrtonosnim virusom.

Na koncu je sledil še nasvet, kako se obvarovati pred famoznim virusom: "Vsak dan morate na svež zrak, spati morate vsaj osem ur, popiti vsaj tri litre vode, najboljša je topla voda z limono, pravilno se prehranjujte, jejte veliko sadja. Ostanite zdravi!"

Zapustil bolnišnico Nogometni zvezdnik, ki je bil zaradi korone v kritičnem stanju, že doma Legenda "Koža mu je posivela, ni več mogel govoriti." Pri komaj 46 letih Legendarni vratar, nekdanji član Barce, se zaradi koronavirusa bori za življenje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:49 11. April 2020.

    Malo nizje pa clanek...kako so zbolele osebe ,ki so ze prebolele virus....🙆🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.