Legenda Reala šokirala z oznanilom: "Kmalu bom povedal več"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden najtrofejnejših nogometnih branilcev vseh časov se pri 31 letih odpravlja v pokoj.
Oglej si celoten članek

Branilec Raphael Varane, član francoske reprezentance, ki je leta 2018 osvojila naslov svetovnega prvaka, je danes pri 31 letih napovedal konec kariere. Kot je zapisal na omrežju Instagram, je po vrsti težav s kolenom napočil čas za slovo od igranja nogometa.

Svetovni prvak iz leta 2018 je šele poleti kot prost igralec prestopil iz Manchester Uniteda k novincu v italijanskem elitnem prvenstvu Comu. Zaradi nenehnih težav s kolenom pa še ni odigral tekme v serie A.

Varane je na Instagramu zapisal, da se "z velikim ponosom in občutkom izpolnjenosti poslavlja od igre, ki jo imamo vsi radi".

Foto: EPA Raphael Varane

Branilec, ki je z Real Madridom štirikrat osvojil ligo prvakov, zdaj želi nadaljevati delo pri Comu v drugačni vlogi.

"In tako se začenja zame novo življenje zunaj igrišča. Ostal bom pri Comu, le da brez nogometnih čevljev in ščitnikov za goleni. Delal bom nekaj, česar se veselim, in kmalu bom lahko povedal več," je med drugim zapisal Varane.

Za Francijo je odigral 93 tekem in se z galskimi petelini veselil naslova svetovnega prvaka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.