Laure Manaudou odslej v Mulhousu

Foto: Žurnal24 Laure Manaudou bo spet zamenjala klub.
Francoska plavalka, olimpijska prvakinja v disciplini 400 metrov prosto, Laure Manaudou naj bi spet zamenjala klub. Iz kluba, kjer je trenirala z bratom, se seli v klub svojega fanta Benjamina Stasiulisa.
Oglej si celoten članek

Francoska plavalka, olimpijska prvakinja v disciplini 400 metrov prosto, Laure Manaudou naj bi spet zamenjala klub. Potem ko je nekaj časa skupaj z bratom trenirala v Amberieu-en-Bugeyju, mestu v centralni Franciji, naj bi se zdaj preselila v Mulhouse, klub njenega novega fanta Benjamina Stasiulisa. Mulhouse bo v zadnjem letu že četrti klub francoske zvezdnice, ki je nekaj časa trenirala tudi v klubu LaPresse Nuoto iz Torina, za katerega je nastopal njen nekdanji fant Luca Marin. A na severu Italije so ji kmalu odpovedali gostoljubnost, očitali so ji nespodobno vedenje na mitingu v Parizu, ko naj ne bi upoštevala klubskih pravil. Med drugim naj bi zavrnila nekatere nastope in običajna ogrevanja pred nastopi. "Večino podrobnosti smo se dogovorili, a nekaj jih je še ostalo. Ničesar še nismo podpisali, toda ne pričakujem večjih težav," je dejal predsednik Mulhausa Laurent Horter, ki bo postal tudi plavalkin trener. Horter je imel v preteklosti že nekaj uspešnih varovank, Roxani Maracineanu je leta 1998 pomagal do osvojitve naslova svetovne prvakinje, leta 2000 pa do naslova olimpijske podprvakinje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.