Lampard blizu meje 100 golov za Chelsea

Foto: Žurnal24 Chelsea januarja ne bo mogel računati na Franka Lamparda.
Eden od zvezdnikov angleškega nogometnega prvoligaša Chealseaja Frank Lampard je le še za gol oddaljen od magične meje 100 zadetkov v dresu "modrih".
Oglej si celoten članek

Eden od zvezdnikov angleškega nogometnega prvoligaša Chealseaja Frank Lampard je po sredini tekmi ligaškega pokala proti Leicester Cityju (4:3), kjer je dosegel "hat-trick", le še za gol oddaljen od magične meje 100 zadetkov v dresu "modrih". Pred omenjeno tekmo je Lampard v dresu moštva s Stamford Bridgea zbral 96 golov, zdaj pa ima lepo priložnost, da postane še osmi nogometaš omenjenega londonskega kluba v zgodovini, ki mu je uspel tovrsten podvig.

"Bližam se 100. golu in to bo zame res velika stvar. Sto zadetkov je res ogromno," je po tekmi dejal Lampard. Pred njim so vsaj 100 zadetkov v dresu Chelseaja dosegli le še Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) in George Hilsdon (107).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.