Lambert ima dovoljenje za zapravljanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometni klub Aston Villa je februarja oznanil finančno izgubo v višini skoraj 54 milijonov funtov. Kljub temu pa predstavniki kluba vztrajajo, da bodo novemu trenerju Paulu Lambertu zagotovili zadostno količino denarja, da ekipo dvigne nazaj iz povprečja. Letošnjo sezono v Premier league so namreč končali šele na šestnajstem mestu.
Oglej si celoten članek

Lamberta so kot uradnega naslednika Alexa McLeisha imenovali pred nekaj dnevi, pri Aston Villi pa bodo podprli njegove želje v poletnem prestopnem roku. Glavni direktor Paul Faulkner verjame, da ekipo z Lambertom na čelu čakajo boljši časi, zato bodo Škotu zagotovili primerna sredstva za dosego večjih uspehov. "Vem, da moramo za delo s Paulom nekoliko osvežiti zasedbo," je povedal Faulkner. "Razočarani smo nad slabo sezono, zato moramo začeti z delom. Ekipo je treba pripraviti in zagotoviti, da bomo kos prihajajočim izzivom," je dodal glavni direktor.

V klubu so še enkrat potrdili, da je bil Lambert vedno prva izbira, saj izpolnjuje vse pogoje, ki so si jih zastavili v načrtovanju prihodnje sezone. "Od samega začetka smo jasno vedeli, kakšnega trenerja hočemo. Želeli smo si vzeti čas in se pogovoriti s čim večjim številom kandidatov. Večina informacij je ostala zaupna, nekatere na žalost ne. Paul je bil vedno na vrhu seznama in veseli smo, da se nam je pridružil," je zaključil Faulkner. Pozitivno pa se je na prihod svežih moči odzval tudi predsednik kluba Randy Lerner: "Slišati njegove načrte za poletje in naslednjo sezono je bilo osvežujoče. Paul je naredil domačo nalogo, saj razume naše stališče. Menimo, da ima Paul energijo in vodstvene sposobnosti, da v Aston Villo vnese potrebno energijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.