Lakers trenirali pri Barçi

Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Pau Gasol Foto: Žurnal24 Pau Gasol Phil Jackson Foto: Žurnal24 Juan Carlos Navarro Pau Gasol Ricky Rubio Foto: Žurnal24 Juan Carlos Navarro Pau Gasol Foto: Žurnal24 Juan Carlos Navarro Pau Gasol Foto: Žurnal24 Silvia Lopez Castro Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Foto: Žurnal24 Kobe Bryant masaza masaža Foto: Žurnal24 Phil Jackson Pau Gasol Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Pau Gasol
Po porazu proti Minnesoti Timberwolves košarkarji Los Angeles Lakers nadaljujejo z evropsko turnejo. Naslednja postaja je Barcelona, kjer so varovanci Phila Jacksona v torek opravili odprti trening.
Oglej si celoten članek
Poglejte si galerijo iz Barcelone – tukaj!

Slovenska reprezentanta Jako Lakoviča in Erazma Lorbka v četrtek čaka ena izmed tekem kariere, saj se bosta v domači Palau Blaugrani v dresu Barcelone pomerila proti prvakom lige NBA Los Angeles Lakers. Jezerniki so v torek popoldne pristali v katalonski prestolnici in opravili prvi (odprti) trening, kjer sta bila Kobe Bryant in domačin Pau Gasol, razumljivo, na hudem udaru navijačev. Bryant je večino treninga preležal na masažni postelji, kamor ga je prikovala poškodba s prejšnje tekme.

Tu pa se zabava za Katalonce ne bo končala, saj bo v mestnem središču organiziran tudi "Fan Zone", kjer bosta prisotna tudi nekdanja prvaka lige NBA Bruce Bowen in legendarni jezernik James Worthy, ki je skupaj z Magicom Johnsonom in Kareemom Abdulom Jabbarjem zaznamoval mitsko "showtime" generacijo ekipe iz mesta angelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.