Lahko Ćira pot zanese v Liverpool?

Foto: EPA Hrvaški strokovnjak Blažević je trenutno na delu na Kitajskem. (Foto: EPA)
Hrvaški časnik Jutarnji list je spletel naslednjo zgodbo: lastnik kluba Šanghaj Šenhua želi kupiti Liverpool in tja za trenerja postaviti Ćira Blaževića. Verjetnost, da se to zgodi: skoraj nična.
Oglej si celoten članek

Če bo kitajski milijarder Zhu Jun lahko uresničil svojo namero po nakupu nogometnega kluba Liverpool, bo za trenerja postavil hrvaškega strokovnjaka Ćira Blaževića. Ta je zdaj trener v Zhujevem kitajskem klubu Šanghaj Šenhua. Tako vsaj piše hrvaški časnik Jutarnji list. Liverpool je res v rdečih številkah, in to že tri leta. Ameriška lastnika Tom Hicks in George Gillette naj bi ustvarila že prek 300 milijonov evrov dolgov. Kitajski bogataš naj bi bil za nakup Liverpoola pripravljen odšteti okoli 900 milijonov evrov.

Potem ko je Liverpool že odpustil trenerja Rafaela Beniteza, naj bi Zhu Blaževiću dejal: "Odpeljal te bom v Liverpool." O tem je pisal tudi britanski časnik Independent, medtem ko večje svetovne novičarske agencije ali pa denimo vselej dobro obveščeni Sky News kitajske namere o nakupu Liverpoola ne omenjajo. Slednji pišejo, da se klubu iz mesta Beatlov prav nič ne mudi pri iskanju novega trenerja in največ možnosti za podpis pogodbe pripisujejo Martinu O'Neillu, Royu Hodgsonu in Guusu Hiddinku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.