Laak 115 ur igral brez prekinitve

Foto: Žurnal24 Phil Laak. (Foto: Webdocs.cs)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Vas zanima, koliko časa lahko človek zdrži za poker mizo? Phil Laak zdaj pošteno dvignil lestvico – nova rekordna znamka namreč po novem znaša kar 115 ur neprekinjene igre!
Oglej si celoten članek
V zavihku "video" si lahko ogledate odštevanje ob podrtju do tedaj veljavnega svetovnega rekorda.

O tem, kako je Phil Laak poskušal podreti Guinessov rekord v neprekinjenem igranju pokra, smo že poročali, sedaj pa vam lahko končno povemo tudi to, da je Američanu na koncu res uspelo postaviti nov rekord, ki pa kljub njegovim napovedim sedaj ne znaša 80, temveč kar 115 ur neprekinjenega igranja!

Laak se je tega podviga lotil pretekli konec tedna v hotelu Bellagio, kjer se je že v četrtek ustalil za eno od 10 $/20 $ NL Hold'Em miz, ki je nato, z izjemo kratkih  petminutnih odmorov, ni zapustil naslednje 4 dni in 19 ur. V tem času je Američan postal res prava atrakcija in bi odgovorni pri Bellagiu morda celo morali razmisliti o tem, da ga večkrat takole angažirajo, saj je Laak v igralnico privabil številna velika in manj velika imena iz sveta pokra, ki so si vsa želela ogledati Philov poskus podiranja rekorda.

Številni so bili seveda glede njegove uspešnosti skeptični, saj vendarle ni majhen zalogaj zdržati vsaj 80 ur brez spanja, kaj šele da moraš, medtem ko poskušaš ostati buden, še sprejemati pomembne odločitve v partiji pokra. A Philu je to s kombinacijo sprostitvenih tehnik, pravilne prehrane in dobro izkoriščenih odmorov uspelo, saj ne le, da je za mizo zdržal kar 115 ur, v tem času je skupaj zaslužil kar 6.766 $.

Kljub vsemu bistvo tega dogodka ni bilo le rušenje rekorda Paula Zimblerja ali pa morda služenje denarja, saj je že pred začetkom prve igre Laak izdal, da bo ves denar, ki ga bo zaslužil z igranjem, poleg vseh prispevkov, ki se bodo nabrali do konca njegove rekordne igre, romal na račun dobrodelne organizacije Camp Sunshine, ki se ukvarja z organiziranjem počitnic za družine otrok z najtežjimi boleznimi.

Po dosežku, ki mu je uspel, si je Laak zagotovo zaslužil nekaj ur spanca. Glede na to, kako odštekane znajo biti stave v svetu pokra, pa nas ne bi prav nič presenetilo, če bi se že čez nekaj dni oglasil kak nov junak, ki je pripravljen poskušati podreti Philov rekord.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.