Kubica v zadovoljivem stanju

Foto: EPA Robert Kubica se želi čim hitreje vrniti v dirkalnik. (Foto: EPA)
Robert Kubica je bil z intenzivnega oddelka bolnišnice v Liguriji premeščen na fizioterapijo. Operacija komolca je bila verjetno njegova zadnja.
Oglej si celoten članek

Nesrečnega poljskega dirkača Roberta Kubico, ki se je hudo poškodoval med relijem pred štirinajstimi dnevi in ki je prestal več operacij po celem telesu, so iz intenzivnega oddelka bolnišnice v Liguriji premestili na fizioterapijo. "Njegovo zdravstveno stanje je zadovoljivo," pravijo zdravniki.

Kubico, sicer voznika formule ena, ki se je želel preizkusiti tudi na brezpotjih relija po Liguriji, so v sredo verjetno še zadnjič operirali. Zdravniki so se ukvarjali z njegovim komolcem, ki je ob trku v varnostno ograjo utrpel hude poškodbe. Že prej je moral na operacije noge, ramena ter zapestja. "Verjetno nove operacije ne bodo potrebne," je v sporočilu za javnost še zapisal zdravniški kolegij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.