Krka se je razšla s trenerjem

Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si
Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si
Krka in Okorn sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski prvoligaš Krka je po dveh letih končal sodelovanje s trenerjem Gašperjem Okornom, so danes sporočili iz novomeškega kolektiva.

"Našo člansko ekipo je že v prvi sezoni uspešno vrnil iz lige Aba 2 v elitno ligo Aba, kjer bo Krka igrala tudi v novi sezoni. Krka se je pod Okornovim vodstvom letos uvrstila tudi v finale pokala Spar, redni del lige Nova KBM pa so naši košarkarji končali na prvem mestu," je sprva pojasnil predsednik Krke Andraž Šušteršič.

xxx

Poudaril je, da se je pod Okornovo taktirko uveljavilo tudi nekaj slovenskih košarkarjev, ki so prav pri njem dobili večjo minutažo in pravo priložnost za svoj napredek in razvoj. Obenem se je Okornu in njegovemu pomočniku Igorju Kešlju zahvalil za opravljeno strokovno delo in profesionalen odnos v teh dveh sezonah. Krka je sicer domačo sezono sklenila v polfinalu, kjer je izgubila proti Heliosu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.