Krim in Gorenje gostujeta v Nemčiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Rokometašice Krima Mercatorja danes čaka tekma 2. kroga lige prvakinj. Po domači zmagi na uvodni tekmi proti Sävehofu bodo izbranke Tone Tislja gostovale v Leipzigu.
Oglej si celoten članek

Tako kot proti Švedinjam so tudi tokrat slovenske prvakinje favoritinje, a v ljubljanskem taboru opozarjajo, da bo delo vse prej kot lahko.

Tiselj težav s poškodbami v ekipi nima, izjemi sta Carmen Martin in Jelena Grubišić, ki se bosta vrnili šele po novem letu. Če je zdravstveni bilten relativno prazen, pa več skrbi povzroča igra v obrambi. Kot pravi Krimov strateg, bo prav ta element treba nujno popraviti. Kot je že v navadi, o zmagi v Leipzigu ni želel govoriti, želi si le pravo predstavo svojih deklet.

Tekma v Leipzigu se bo začela ob 15. uri, sodila pa jo bosta Latvijca Zigmars Stolarovs in Renars Licis.

Gorenje v Flensburg po drugo zmago

Pred rokometaši velenjskega Gorenja je druga zaporedna tekma z nemškim predstavnikom v ligi prvakov. Po gostovanju v Hamburgu bodo danes igrali v Flensburgu, tekma pa se bo pričela ob 17.30.

Slovenski prvak je na uvodni domači tekmi v ligi prvakov premagal švedski Drott iz Halmstada in izgubil na gostovanju pri HSV iz Hamburga, medtem ko je Flensburg-Handewitt odlično začel evropsko sezono v skupini D in v uvodnih dveh tekmah ugnal danski Aalborg in Drott iz Halmstada.

Velenjska zasedba se je s Flensburgom nazadnje pomerila v minuli sezoni, v osmini finala lige prvakov pa je klonila s skupnim izidom 50:55.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.