Kranjec danes spet na skakalnici

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz slovenskega tabora so danes sporočili, da bo lahko skakalec Robert Kranjec nastopil na današnjem treningu na veliki skakalnici, medtem ko so sanje o olimpijskem nastopu končane za deskarja Matijo Mihiča.
Oglej si celoten članek

Iz slovenskega tabora v Sočiju je predstavnik za stike z javnostmi Brane Dmitrović danes lahko sporočil eno dobro in eno slabo novico. Po današnjem pregledu se je zdravniška ekipa olimpijske reprezentance Slovenije odločila, da je koleno Roberta Kranjca v takšnem stanju, da slovenski olimpijec lahko opravi današnji trening na veliki skakalnici. Po današnjem treningu oziroma petkovih kvalifikacijah bo jasno, ali bo lahko nastopil tudi na nedeljski tekmi.

Mihič brez nastopa v Sočiju

Poškodbe pa slovenskemu taboru še kar ne prizanašajo. Najnovejša žrtev je Matija Mihič, ki bi moral na igrah nastopiti v deskarskem krosu. Po pregledu njegovega kolena z magnetno resonanco v Sloveniji je zdravniška služba ugotovila, da je poškodba take stopnje, da zahteva razbremenitev in počitek od osmih do desetih tednov. Nadaljnje športne dejavnosti bi lahko dolgoročno resno ogrozile športnikovo koleno, saj gre za obsežno udarnino platoja goleni. Mihič, ki bi moral danes dopotovati v Soči, je tako ostal v domovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.