Kralji tokrat do točke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kopitarjevi kralji po podaljšku klonili v Bostonu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar svojo 19. sezono severnoameriške lige NHL začel s hat-trickom, njegovi Los Angeles Kings pa so s 3:1 ugnali Buffalo Sabres, so tokrat kralji ostali brez zmage. Na gostovanju pri Boston Bruins so domači po podaljšku zmagali z 2:1. Kopitar je tokrat v dobrih 21 minutah na ledu ostal brez točke.

Potem ko sta se moštvi po uvodni tretjini v dvorani TD Garden razšli brez zadetkov, so v drugem delu igre najprej povedli kralji. Po podajah Phillipa Danaulta in Quintona Byfielda je bil uspešen Trevor Moore.

Prednost pa so gosti obdržali le dobrih deset minut, saj je še pred koncem tretjine za domače izenačil Elias Lindholm.

Zadnja tretjina je minila brez golov, v podaljšani igri pa je popoln izkupiček točk gostiteljem, za katere je igral tudi Mark Kastelic, sin nekdanjega slovenskega reprezentanta Eda Kastelica, zagotovil izkušeni David Pastrnak.

Kalifornijska ekipa bo zdaj nadaljevala niz gostovanj na uvodu v sezono, sledijo namreč še tekme proti Ottawi, Torontu, Montrealu, Anaheimu in Vegasu, prva domača tekma v Los Angelesu pa bo na vrsti šele 25. oktobra, ko bodo v goste prišli hokejisti San Joseja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:08 13. Oktober 2024.

    A sedaj bomo pa dnevno o tem brali. So na STA posebej plačano, da pišejo o NHL..?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.