Kralji pod pragom za končnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V ligi NHL potekajo odločilni boji za končnico prvenstva. Na led so stopili tudi hokejisti Los Angeles Kings, ki so na domačem ledu izgubili po podaljšku s Pittsburgh Penguins z 0:1.
Oglej si celoten članek

Gostje so tekmo odločili pred iztekom druge minute dodatka, ko je plošček pod prečko potisnil Patrick Hornqvist. Ta je izkoristil nezbranost domače obrambe, plošček je po pritisku Paula Martina pred vrati Jonathana Quicka izgubil Tyler Toffoli, Hornqvist pa je nato odbitek lepo pospravil v mrežo.

Pingvini so se veselili še devete zmage v tej sezoni po podaljšku, kraljem na obeh medsebojnih obračunih letos niso dovolili niti enega zadetka. Slovenski hokejski as Anže Kopitar je v statistiko vpisal en neuspešen strel proti nasprotnim vratom. Kralji so s 75 točkami na četrtem mestu pacifiške skupine ter na devetem mestu v razvrstitvi zahodne konference, tik pod robom, ki še pelje v končnico.

Druga zaporedna tekma pred domačimi gledalci je enega izmed vrhuncev doživela že uro pred njenim začetkom, potem ko so pred Staples Centrom odkrili kip slovitega Luca Robitailla. V ta namen so kralji še zadnjič letos zaigrali v retro rumeni-vijolični kombinaciji dresov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.