Košarkarji Olimpije na Pediatrični kliniki

Foto: Aleš Fevžer, Union Olimpija union olimpija pediatrična klinika Foto: Aleš Fevžer, Union Olimpija union olimpija pediatrična klinika Foto: Aleš Fevžer, Union Olimpija union olimpija pediatrična klinika Foto: Aleš Fevžer, Union Olimpija union olimpija pediatrična klinika Foto: Aleš Fevžer, Union Olimpija union olimpija pediatrična klinika
V četrtek je članska ekipa Uniona Olimpije svojo pozornost namenila navijačem na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ponavadi košarkarje navijači obiščejo in podprejo s prihodom na tekmo, tokrat pa so za spremembo oni odšli k največjim borcem – otrokom, ki ne morejo na vsako tekmo zmajev.
Oglej si celoten članek

Že ob prihodu so igralci lahko videli, da vstopajo v prostore z neverjetno pozitivno energijo. Pred bolnišnico jih je pričakala tudi vodja bolnišnične šole Tanja Bečan z učiteljicami treh oddelkov – oddelka otroške kirurgije, nevrološkega oddelka in onkološkega oddelka. Sledila so kratka navodila, nato so se igralci Uniona Olimpije razdelili v skupine in se odpravili po oddelkih.

Otroci so jih presenetili s pripravljenimi kvizi, športnimi igrami, ustvarjalnimi delavnicami in ročno izdelanimi darili, oni pa so jim podarili žogo s podpisi igralcev. Pri kvizih so odgovarjali tako na geografska kot zgodovinska vprašanja, včasih pa so morali za pomoč pri odgovorih prositi tudi otroke, ki so jim z veseljem priskočili na pomoč. Na delavnicah so vsi veselo packali z barvami, rezali s škarjami in se spomnili trenutkov, ko so nekoč še sami izdelovali podobne umetnine. Vzeli so si čas za prav vsakega v bolnišnici. Ostale, ki niso mogli priti v igralnico, so obiskali kar v bolnišničnih sobah. Otroke so zapustili nasmejani, saj se že dolgo niso imeli tako dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.