Koš, ki je vse spomnil na Dončića, tudi Luka izjemno navdušen

Foto: Profimedia Sabrina Ionescu
V Minneapolisu so znova doživeli hladen tuš.
Oglej si celoten članek

Marsikateri navijač ekipe Dallas Mavericks bi za najboljši trenutek končnice v minuli sezoni lige NBA označil koš Luke Dončića tik pred koncem tekme v Minneapolisu, ko je s trojko preko Rudyja Goberta slovenski zvezdnik svojemu moštvu prinesel zmago.

Zasedba iz Teksasa je takrat v dvoboju z Minnesoto Timberwolves povedla z 2:0 v zmagah, obakrat je slavila v gosteh, in s tem tlakovala pot k skupnemu uspehu v finalu zahodne konference. Mavericks so bili boljši s 4:1.

Športni navdušenci iz ameriške zvezne države Minnesota so zdaj doživeli zelo podoben šok, tokrat še na stopnico višji ravni. V velikem finalu ženske različice liga NBA je zasedba Minnesota Lynx namreč gostila ekipo New York Liberty. 

Dvoboj je bil poravnan, gostje pa so krenile v zadnji napad. Žoga je prišla do zvezdnice Sabrine Ionescu, ki se je tako kot Dončić pred nekaj meseci po vodenju žoge otresla svoje nasprotnice in zadela met za tri točke. Dvorana v Minneapolisu je znova povsem utihnila. Košarkarice iz New Yorka so povedle z 2:1 v zmagah.

"Kakšen met!" je zmagovalno potezo Ionescujeve na twitterju takoj pozdravil tudi Dončić, oglasili pa so se še nekateri zvezdniki lige NBA - Kevin Durant, Jaren Jackson Jr., Victor Oladipo ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.