Koronavirus vzel ameriško športno legendo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Koronavirus kriv za smrt nekdanjega zvezdnika LA Dodgers.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec dveh world series Jay Johnstone je umrl v 75. letu starosti zaradi zapletov s koronavirusno boleznijo, so poročali ameriški mediji. Nekdanji zvezdnik ekip New York Yankees in Los Angeles Dodgers, ki je imel za pasom več kot 100 homerunov, je v baseballski ligi MLB v dveh desetletjih igral za osem različnih ekip.

"Pri franšizi smo žalostni ob smrti nekdanjega Dodgerja Jaya Johnstona in izrekamo iskreno sožalje njegovi družini in prijateljem," so pri klubu, ki bo v sredo kot najboljša ekipa rednega dela sezone začel končnico 2020, zapisali prek Twitterja.

Johnstonovo bitko s covidom-19 je potrdila tudi njegova hčerka Mary Jayne Sarah Johnstone. Druge podrobnosti niso znane.

Johnston je dvakrat osvojil world series, veliki finale lige MLB. Leta 1978 je z NY Yankees za naslov premagal LA Dodgers, leta 1981 pa je do zmage prišel še z LA Dodgers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.