Korenu se obeta prva liga

Foto: Žurnal24 arsavin_koren_ins_afp
Po odlični sezoni, ki jo je Robert Koren odigral v Angliji, in kljub izpadu njegovega West Bromwich Albiona iz prvoligaške družbe se je za slovenskega kapetana ogrelo kar nekaj klubov.
Oglej si celoten članek
 

Trener leta

Davida Moyesa (Everton) je Angleška zveza trenerjev (LMA) izbrala za trenerja leta.

Po poročanju angleškega časnika The Sun vlada na Otoku veliko zanimanje za slovenskega nogometnega reprezentanta Roberta Korena, trenutno še igralca West Bromwich Albiona, ki se v Angliji seli v drugoligaško druščino. Zanimanje sta pokazala Tottenham in Portsmouth, pri novem prvoligašu Birmingham Cityju pa naj bi WBA-ju že poslali tudi ponudbo. Za Korošca so pripravljeni plačati 1,5 milijona funtov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.