Koren znova mož odločitve

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekaj slovenskih reprezentantov še ni končalo zimskega premora v svojih ligah, a to ne pomeni, da njihovi klubi mirujejo. Zlatko Dedić je na prijateljski tekmi Dynama Dresdna v Turčiji zabil hat-trick! Po odprtju stavniške afere za Duisburg igral tudi Goran Šukalo. Robert Koren blestel na Otoku.
Oglej si celoten članek

Robert Koren očitno tudi v letu 2012 še vedno igra v odlični formi. V soboto je zabil že svoj letošnji osmi ligaški zadetek, s katerim je svojemu Hull Cityju prinesel minimalno zmago z 1:0 na obračunu proti Peterboroughu. Nekdanji kapetan slovenske reprezentance je srečanje odločil v 27. minuti, ko je bil natančen s strelom z roba kazenskega prostora. Koren je igral do 63. minute, Hull pa po 26. kolih zaseda peto mesto.

Dedić spet nasmejan: hat-trick za Dynamo!

Veliko prvenstev sicer miruje, ne pa tudi nogometnih igrišč. Nemški drugoligaš Dynamo Dresden je tako v Antalyi odigral pripravljalno tekmo proti nizozemskemu VVV Venloju, svoje prvo srečanje letos. Vsaka zmaga, pa čeprav prijateljska, je dobrodošla. Tokrat je bilo 4:1. Slaviša Stojanović bo gotovo dvignil palec navzgor, ko bo prebral, da je Zlatko Dedić zabil hat-trick! Hitronogi Primorec je vstopil v 45. minuti in Venlojevo mrežo zatresel v 53., 59. in 79. minuti. Drugi gol je dosegel z bele točke. Če pri Dediću drži pregovor Po jutru se dan pozna, potem si lahko le zadovoljno pomane roke.

Prav tako nemški drugoligaš Duisburg je proti moštvu Preussen Münster zmagal s 3:2, Goran Šukalo pa je odigral prvi polčas. Köln je premagal Allemanio Aachen z 2:1. Niti Mišo Brečko niti Milivoje Novaković nista nastopila.

Na svoj 23. rojstni dan (čestitamo!) je Tim Matavž proti Kaiserslauternu odigral vso tekmo, niti eni niti drugi pa niso zadeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.