Kopitar znova na čelu reprezentance

Foto: Stanko Gruden/STA Matjaž Kopitar slovenska hokejska reprezentanca Soči 2014 risi novinarska konfer
Na klop slovenske izbrane vrste se vrača Matjaž Kopitar.
Oglej si celoten članek

Slovensko hokejsko reprezentanco bo v prihodnje spet vodil Matjaž Kopitar. Kot so sporočili s Hokejske zveze Slovenije, so z nekdanjim in bodočim selektorjem dosegli načelni dogovor, da v prihodnji sezoni prevzame vodenje članske izbrane vrste. Kopitar bo tako po Kariju Savolainenu in Niku Zupančiču znova prevzel mesto selektorja hokejske reprezentance.

"Do samega podpisa pogodbe z novim selektorjem risov bo, zaradi njegove odsotnosti v prihodnjih tednih, prišlo v začetku julija," so pri HZS zapisali v sporočilu za javnost.

Predsednik HZS Matjaž Rakovec je sicer že na torkovi skupščini dejal, da se pogovarjajo s Kopitarjem, ki je reprezentanco nazadnje vodil leta 2015. To pa v prihodnje čaka nov poskus vrnitve med elito na drugoligaškem SP v Kazahstanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.